7.5.2024 Klo 17–18 Pekurin kirjasto, Kauppurienkatu 10, Oulu

Yleisöluento: Tietosuoja ja informaatio­turvallisuus Euroopassa

 

Millaisia tietosuojaan ja datan käsittelyyn liittyviä uhkia kohtaamme Euroopassa? Mitä haasteita tekoäly luo tietoturvaamme? Sosiaalisen median ja tietosuojan asiantuntija (KM) Harto Pönkä luennoi aiheesta Oulussa.

Yleisöluento on osa hanketta: Tulevaisuus ja toivo – EU Euroopan rakentajana. Hankkeessa on tarkoituksena tuoda kaikille kansalaisille toivoa sekä näkymiä siihen, kuinka rakennamme parempaa Eurooppaa. Tavoitteena on avartaa näkökulmia Euroopan Unionin (EU) merkityksestä kestävämmän tulevaisuuden luomisessa. Hanketta rahoittaa Eurooppatiedotus ja koordinoi Kvs-säätiö.

Toisen yleisöluennon pitää Tampereen yliopiston kansainvälisen politiikan professori Pami Aalto 16.5. klo 17–18 Tampereen pääkirjasto Metsossa. Aiheena on Vihreä siirtymä Euroopassa.

Yleisöluennot on suunnattu kaikille aihepiiristä kiinnostuneille. Luentoja ei ole mahdollista seurata striiminä, eikä niistä tuoteta tallenteita. Luennoista koostettavat artikkelit julkaistaan syksyllä 2024 Kvs-säätiön verkkosivustolla.